';
side-area-logo

Panoramabild

Upplev 360graders fotografering

Se helheten med panoramabilder

(Se denna bild på 360cities, klicka här)

Panoramabilder

Med e panoramabild upplevs helheten. En panoramabild består av ett antal bilder som är sammanbyggda (stitchade) i en helhet. När bilen visas kan man rotera synfältet och se den fotograferade platsen åt alla håll.

Byggs flera panoramabilder samman kan en virtuell rundtur skapas. På detta sätt kan en plats presenteras på ett levande sätt med interaktiva funktioner.

Med smartphones/surfplattor eller ett VR headset kan sfäriska panoramabilder upplevas fullt ut med hjälp av gyro som vrider bilden utifrån rörelsen på den enhet som bilden betraktas i.

Hvitfeldt Produktion har olika lösningar för att fotografera och publicera panoramabilder och den optimala lösningen kan presenteras för varje enskilt projekt.

kamera
360°
åt alla håll

Möjligheten att se åt alla håll ger en ny dimension till skillnad mot en vanlig bild. 360 graders bilder är ett perfekt sätt att presentera intressanta platser, lokaler o.dyl. Bilderna visar verkligheten som den ser ut.

Närvaro
som att vara där

Alla företag/platser som välkomnar besökare har mycket att vinna på att presentera lokalerna med panoramabilder. Det skapar en trygghet hos kunden till platsen redan innan första besöket.

Vandra virtuellt
upplev mer

Med flera panoramabilder sammankopplade skapas en virtuell rundtur. Denna kan utformas på olika sätt och innehålla olika interaktiva element såsom ljud, text, film m.m

Lätt att gilla
delas gärna

360° bilder fungerar väl i smartphones/surplattor och ökar i popularitet tillsammans med 360°video. Teknikutvecklingen går nu snabbt och 360° bilder är här för att stanna.

Google Street View Trusted Photographer

Den största plattformen för 360°panoramabilder är Google Maps.

Hvitfeldt Produktion är certifierad leverantör för att fotografera och publicera Google Street View bilder.

google-street-view-trusted_
Navigering med Meny

Navigering med Meny

Interaktivitet till panoramabilder skapas med hjälp av ett menyprogram. Det finns olika lösningar, läs mer om ett av dem genom att klicka här.

Fototeknik

Fototeknik

Genom att variera brännviden på kameralinsen och antalet bilder som skall bygga panoramat kan bilder med varierad kvalitet/syfte åstadkommas. Bästa möjliga lösning väljs för varje projekt.

Panorama i luften

Panorama i luften

Med hjälp av en drönare kan en panoramabild fotograferas från ovan. Ett perfekt sätt att visa en översiktsbild. Klicka här för exempel.

Mer om möjligheterna med panoramabilder