';
side-area-logo

Fotograf i Jönköping – Tommy Hvitfeldt.

I Bankeryd strax utanför Jönköping har min fotografverksamhet sin bas med kontor och fotostudio.

Fokus ligger på kommersiella och redaktionella uppdrag i en god mix. Jag servar närområdet runt Jönköping. Uppdragen och kunderna tar mig dock även till andra regioner regelbundet, såsom Göteborg och Stockholm.

Som fotograf är bilden är i fokus. Stillbild och rörlig bild produceras i olika uttrycksätt och med varierande teknik, exempelvis panoramafoto och flygfoto/-film.

Välkommen att se runt på denna sida och så klart, tveka inte att ta kontakt!

Väl mött!

Fotograf Tommy Hvitfeldt

fotograf jönköping

Jag hjälper dig med

bild på kamera i studio jönköping

Fotografering

Porträttfoto, reklambilder, verksamhetsbilder m.m. På plats hos kund eller i studion.

Film

Filmproduktion

Berätta ditt budskap med rörlig bild och nå din målgrupp effektivt.

bild panoramafoto google street view trusted photographer

Virtuell rundtur

Visa upp ditt företag/lokal på Google med Google Street View.

 Urval av projekt

Behov av fotograf? / Bolla en idè? / Offert?

 Senast på bloggen

Om

FOTOGRAF I JÖNKÖPING MED FOKUS PÅ FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Hej!

Mitt namn är Tommy Hvitfeldt och jag är fotograf i Jönköping.

Som fotograf uppskattar jag utmaningen som varje fotouppdrag ger. Att ställas inför en ny situation, möta nya människor och skapa kreativa bildlösningar är något jag värdesätter. Lyckad fotografering kräver väl genomtänkt och strukturerad planering. Likaså är det nödvändigt att en god trygghet skapas kring fotouppdraget, vilket är min ambition att alltid lyckas väl med..

studioblixt
blixt_

Redaktionellt och Kommersiellt

Jag fotograferar både redaktionella och kommersiella uppdrag

Inom det egna företaget Hvitfeldt Produktion har jag verkat under några år. Innan dess uppstart arbetade jag som fotograf/bildchef på ett större tidningsföretag. Redaktionell kommunikation, storytelling, personporträtt, verksamhetsbilder, företagsfotografering, reportage, produktfoto och reklam är sådant jag är väl förtrogen med.

Inte bara Jönköping

Jag bor med min familj i mitten av Sveriges södra del...

…strax utanför Jönköping, orten heter Bankeryd. Mina uppdrag är dock inte bundna till denna region utan sträcker sig ut över hela Sverige och en del även i grannländer såsom Danmark och Norge. Genom åren har jag främst fotograferat för näringslivet i Norden, men jag trivs även med uppdrag som innebär reportage- och/eller porträttfotografering. Likaså filmuppdrag åtar jag mig med stort engagemang.

lins_
blixt

Fotograf som gärna jobbar i team

Eftersom jag under många år arbetat som bildredaktör...

… och samordnat ett stort frilansnätverk över hela Norden kan jag, utöver fotograferingen, hjälpa till även med koordinering av diverse slag. Jag har ett väl utbrett kontaktnät och i detta finns ett stort antal kompetenta medarbetare såsom redaktörer, formgivare och filmare. Jag arbetar gärna i team och ser det som en styrka för att uppnå ett eftersträvat och gott resultat. Om Ni, i smått eller stort, har behov av bildplanering och en mycket erfaren och trygg fotograf, TVEKA INTE ATT TA KONTAKT!

Behov av fotograf? / Bolla en idè? / Offert?